Storitve


UPRAVLJANJE NEPREMIČNIN

Naša storitev upravljanja nepremičnin predstavlja dodano vrednost k večstanovanjski stavbi in je drugačno od drugih, predvsem po temu, da je naša ekipa operativna in odzivna, verjetno veliko bolj od povprečnega upravnika nepremičnin. Ob tem zagotavljamo nenehno kontrolo in smo v dnevnem stiku z vsemi, ki skrbijo, da večstanovanjska stavba optimalno funkcionira. Nič ne prepuščamo naključju in dejansko skrbimo za vsak kvadratni meter stavbe, ki jo upravljamo. Konstantno stremimo k temu, da izboljšujemo tako stavbo, kot predvsem bivanjske pogoje njenih stanovalcev, za katere odlično skrbimo.

NEPREMIČNINSKO POSREDOVANJE

Pomagamo vam hitro, brez zapletov in po najboljši ceni prodati ali oddati vašo nepremičnino. Poskrbimo za vse postopke, ki so že zajeti v našo provizijo: profesionalno oglaševanje, kvalitetne fotografije in video posnetki, vodeni ogledi, konstruktivna pogajanja, strokovno pripravljene pogodbe, pomoč kupcu pri pridobitvi kredita, sodelovanje s cenilcem , davčno svetovanje prodajalcu in vsi ostali postopki, vse do primopredaje. Naše cene so konkurenčne, prodajamo in oddajamo pa samo preverjene in kvalitetne nepremičnine, ki jih najdete na spletni strani WWW.KRUPIC-NEPREMICNINE.NET .

PRAVNO SVETOVANJE

Pravno svetujemo in strokovno pomagamo, vključno z izvedbo vseh potrebnih konkretnih postopkov na področju nepremičninskega, stvarnega, gospodarskega, delovnega in upravnega prava. Pomagamo vam pri pridobitvi gradbenega in uporabnega dovoljenja, pri čemer sodelujemo s projektanti, arhitekti, geodeti in ostalimi strokovnjaki. Uredimo vam tudi etažno lastnino. Izdelamo vam vse vrste pogodb, aktov in dokumentov, na konkretno dejansko stanje in situacijo, na področju nepremičnin, delovnih razmerij, poslovanja in upravnih zadev. Prodajno pogodbo za nepremičnino vam izdelamo praktično takoj, brez nepotrebnega kompliciranja.